Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@05:50:04 GMT

عربستان افتضاح لاتاری حج را جبران می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۰۹۷۶

عربستان افتضاح لاتاری حج را جبران می‌کند

به گزارش ایران آنلاین،وزارت حج عربستان در تلاش برای جبران ناکارآمدی مفتضحانه سامانه مطوف، برای متقاضیان غربی که در لاتاری حج برنده شدند پروازهای جایگزین و صندلی‌های اضافه تدارک دید.

 فصل حج از ۷ ژوئیه (۱۶ تیر) آغاز می‌شود و این اولین بار از زمان آغاز شیوع کرونا در جهان است که مسلمانان از خارج عربستان نیز می‌توانند این فریضه دینی را به جا آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات عربستان اوایل ماه ژوئن در اقدامی غیرمنتظره اعلام کردند مسلمانان استرالیا، اروپا و آمریکا باید از خیر آژانس‌های مسافرتی گذشته و امسال از سامانه لاتاری مطوف برای حج اقدام کنند. اما متقاضیان شرکت در این لاتاری اجباری آنقدر با سامانه تازه تاسیس به مشکل برخوردند که صدای اعتراضشان بلند شد.

مسلمانان اروپایی، آمریکایی و استرالیایی به این مساله اعتراض داشتند که با گذشت روزها از ضرب الاجل تعیین شده وضعیت درخواستشان اعلام نشده بود، پرداخت ‌های آنها ناموفق می ماند، با وجود نهایی شدن پرداخت رزروها لغو می‌شد، قیمت‌ها و پکیج های مسافرتی با آنچه تبلیغ شده بود تفاوت می‌کرد و گوش شنوایی برای اعتراضاتشان وجود نداشت.

خود وزارت حج عربستان نیز تایید کرد که برخی از زائران در استفاده از این سامانه با مشکلات فنی روبه‌رو شده بودند. از طرف دیگر، به گفته این وزارتخانه ظرفیت پروازها محدود بود. حالا مقامات عربستانی در تلاشند پروازهای جایگزین و صندلی های اضافه برای زائرانی که تمایل دارند از انگلیس، آمریکا و کشورهای اروپایی به عربستان سفر کنند، فراهم کنند.

وزارت حج عربستان همچنین در تلاش است کاری کند تا ویزای عربستان فورا برای متقاضیان صادر شود. به گفته مقامات عربستانی هدف از این اقدام تضمین آن است که همه مسلمانان غربی که در لاتاری حج برنده شدند بتوانند این فریضه دینی را به جا آورند.

سفارت عربستان در انگلیس در همین راستا می‌گوید مقامات مربوطه به طور خستگی‌ناپذیر در تلاشند تا همه حجاج غربی بتوانند بلیت بگیرند.

به دنبال رویت هلال ماه، دادگاه عالی سعودی روز چهارشنبه اعلام کرد حج امسال از ۷ ژوئیه (۱۶ تیر) آغاز می شود. ثبت نام برای زائران خارجی از ۱۰ تا ۱۳ ژوئن (۲۰ تا ۲۳ خرداد) انجام شد. اولین گروه از زائران اروپایی، آمریکایی و استرالیایی دیروز (شنبه، ۱۱ تیر) به خاک عربستان قدم گذاشتند. 

حجاجی که از خارج از خاک عربستان در مراسم حج امسال شرکت می‌کنند باید سه دز واکسن کرونا دریافت کرده و زیر ۶۵ سال سن داشته باشند.


انتهای پیام/


 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند

آیت الله میرزا محمدحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب با تاکید بر لزوم همفکری و هم اندیشی جهان اسلام در برابر جنایات صیهونیست ها در غزه و پایان دادن به کشتار مسلمانان بی دفاع، اظهار داشت: امام صادق عليه السلام می فرماید: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله در مراسم مناى حجّة الوداع، در مسجد خيف، خطبه ايراد فرمود و ابتدا حمد و ثناى الهى گفت و سپس فرمود : سه كار است كه دلِ هيچ مرد مسلمانى نسبت به آنها خيانت و نا راستى روا نمى دارد؛ خالص گردانيدن عمل براى خدا و خيرخواهى و صداقت نسبت به پيشوايان مسلمانان و همراهى با جماعت آنان، زيرا دعوت و رسالتشان، آنها را از هر سو در ميان گرفته است.

وی در ارتباط با حدیث مذکور توصیحاتی ارائه نمود و بیان کرد: خداوند متعال شاد و خرم کند بنده ای را که به خداوند نظر کند و بنده ای که سخن مرا بشنود و در گوش خود قرار بدهد و برساند به کسی که این حدیث را نشنیده است.

وی عنوان کرد: اول اخلاص در عمل برای رضای خدا ، دوم خیرخواهی کسانی که در امامت و راس امور قرار می گیرند، از امام معصوم و دیگران که جانشین او هستند و جز به جز افراد مردم به مانند استانداران ، فرماندهان جنگ ، اقتصاد و اختیارداران سیاست که باید خیرخواه باشند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سوم جماعت عامه مسلمین و مومنین را استوار کرده و همراهی جماعت کنیم؛ التزام و ملتزم به جماعت باشیم و کسانی که جمعی را دارند و اجتماع بزرگی را تشکیل داده اند، در واقع عمده جماعت مسلمین باید یک ید واحده باشند و آن را حفظ کنند.

وی با اشاره به شرایط حساس منطقه، اظهار داشت: از همگان دعوت می شود که به یکدیگر بپیوندیم؛ همه مسلمین برادر یکدگیر هستند و خون های آنان مساوی است، مسلمان باید فدای مسلمان شود و یا هر دو فدای اسلام شوند، نه آنکه شاهد درگیری و خونریزی مسلمان توسط صهیونیست های جنایتکار باشیم و این غیر قابل قبول است.

وی در پایان تاکید کرد: ارتباط ، همدلی و با هم بودن گاها برای تصمیم گیری و سست نشدن، یک امر ضروری برای پیشرفت هر جامعه ای است و از این رو باید از جنگ ها، تنش ها ، بالا و پایین کردن های بی ملاک و  بی معنا پرهیز نمود، فلذا احترام به اندیشه های یکدیگر ولو به مصلحت فردی نباشد باید مورد توجه قرار گیرد.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • بارش شدید باران در عربستان+فیلم/ هشدار قرمز صادر شد
  • تعرض تحریک‌آمیز شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ عکس
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان