Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@04:48:15 GMT

آموزش فارسي پر کردن فرم برندگان لاتاري فرم ds-260

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۹۴۸۳

آموزش فارسي پر کردن فرم برندگان لاتاري فرم ds-260

راهنمای برندگان لاتاری و تکمیل فرم DS-260

خبرگزاری آریا- برندگان لاتاری بعد از اعلام نتایج لاتاری و مشخص شدن اسامی برندگان لازم است در اولین مرحله فرمی به نام فرم DS_260 را تکمیل بکنند. این فرم به صورت الکترونیکی بوده و از حساسیت بسیار زیادی برخوردار هست چرا که دریافت گرین کارت آمریکا تا حد زیادی به اطلاعاتی که در این فرم تکمیل می کنید بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس دقت لازم در هنگام پر کردن این فرم داشته باشید. با دیدن نمونه فرم ds-260 احتمالا دچار استرس و نگرانی برای پر کردن فرم می شوید اما جای نگرانی نیست مجموعه برتر مهاجر به زبان فارسی و بسیار ساده آموزش گام به گام تکمیل فرم ds-260 را در سایت خود قرار داده است برای مشاهده این آموزش کافی است به صفحه فرم برندگان لاتاری مراجعه بکنید. برای آشنایی بیشتر بخش های مختلف فرم ds260 را در این جا معرفی میکنیم.

بخش های فرم DS-260  مرحله اول : اطلاعات مربوط به محل ملاقات و سفارت

 در مرحله نخست باید کیس نامبر خود را وارد کنید تا لیستی از متقاضیان متصل به پرونده (براساس ورودی eDV) یا همان شخص اصلی و افراد زیر مجموعه را مشاهده کنید. اگر جزو افرادی هستید که قبل ازثبت نام لاتاری مجرد بوده اید و حالا در هنگام تکمیل فرم ds_260 متاهل شده اید و ازدواج کرده اید در این بخش میتوانید متقاضی جدید دریافت گرین کارت(یعنی همسر یا فرزند جدید خود را ) را وارد کنید فقط دقت کنید که امکان ویرایش و یا حذف متقاضی در این بخش فراهم نیست پس در وارد کردن اطلاعات به خصوص املای اسم و فامیل با وسواس عمل کنید. بعضی از افراد متاهل به خیال اینکه بعدا جدا میشوند در هنگام ثبت نام خود را مجرد معرفی میکنند و اسم همسر را وارد نمی کنند اگر شما جزو آن افراد هستید در این بخش نمیتوانید اسم همسر خود را وارد کنید چون در این صورت کل کیس شما رد شده و شما نمیتوانید ویزا دریافت بکنید.صحت اطلاعات در هنگام ثبت نام لاتاری  بسیار مهم است و کوچک ترین خطایی به خصوص در مورد تعداد فرزند و وضعیت تاهل به معنی رد صلاحیت شما برای دریافت گرین کارت هست. برای تکمیل جزئیات مربوط به هر متقاضی ، روی پیوند “برنامه IV” کلیک کنید. همچنین در این صفحه می توانید سفارت اعلام شده در نامه قبولی خودتون را تغییر دهید و یا تایید کنید. 

مرحله دوم تکمیل: اطلاعات هویتی برنده لاتاری

تمام فرم ds-260 باید به صورت انگلیسی پر شود و تنها بخشی که نیاز است با زبان فارسی کامل نمایید املای اسم و فامیلی شما در ملیت خودتان هست . بقیه بخش ها حتی آدرس ها باید با املای انگلیسی تکمیل شوند.در صورت عدم رعایت این موضوع و موضوعات مشابه، فرم شما ریجکت خواهد شد. بخش اطلاعات شخصی به دو بخش تقسیم میشود بخش اول اطلاعات هویتی فردی شماست.اطلاعات هویتی خودتون رو مطابق پاسپورت تکمیل کنید و اگر نام مستعاری دارید حتما در این بخش وارد کنید.در بخش PERSONAL اطلاعاتی مثل تاریخ تولد، محل تولد، جنسیت و ... نیر پرسیده میشود که باید با دقت آنها را تکمیل نمایید. بخش دوم این بخش مربوط به اسناد مسافرتی شما یا گذرنامه شماست.در ابتدا ملیت خود و بعد اطلاعات تراول داکیومنت را وارد کنید.

مرحله 3 :تکمیل آدرس برنده لاتاری

شاید براتون جالب باشه که بدونید برای تکمیل فرم DS-260به تمام آدرس هاتون از 16 سالگی به بعد نیاز دارید. اگه فرد خوش شانسی باشید نقل مکان نکردید و از 16 سالگی در یک محل زندگی و کار کردید در غیر این صورت ناچارید تمام آدرس ها همراه با کدپستی و شماره تماس در این بخش تکمیل کنید. اما اگر دائما در حال جابجایی باشید و هر سال از عمرتان را در یک کشور بوده باشید این بخش به شدت رقت انگیز و وقت گیر هست. علاوه بر این در این بخش فرم باید اطلاعات در ایالات متحده آمریکا و آدرس محلی که باید گرین کارت را در آنجا دریافت کنید. در وارد کردن اطلاعات دقت کنید که هر محلی که شما در آن اقامت داشتید حتی برای چند ماه باید ذکر شود البته نیازی به وارد کردن آدرس مسافرت ها مثل هتل، خوابگاه،کاروانسرا و ... نیست بلکه محل های زندگی شما مد نظر هستند.

مرحله 4:وارد کردن اطلاعات هویتی و آدرس اعضای خانواده برنده لاتاری

این بخش مربوط به اطلاعات خانواده شماست، بخش فامیلی به بخش های مختلفی تقسیم میشه که بخش اول PARENTS یا والدین شماست، بخش بعدی PREVIOUS SPOUSE یا همسرسابق شماست و بخش آخر هم CHILDREN یا فرزندان شماست. اگر فرم شما به صورت مجردی باشد بخش اطلاعات هویتی و آدرس همسر و فرزندان در فرم شما وجود ندارد. سعی کنید تمام اطلاعات رو به طور دقیق وارد نمایید اما اگر تاریخ دقیق تولد یا محل تولد والدین یا همسر سابق خود را ندارید میتوانید از گزینه DO NOT NOW استفاده بکنید.ولی تکمیل کامل فرم کمک بزرگی ه کامل بودن مدارک شما می کند.

مرحله 5: اطلاعات سفرهای قبلی به آمریکا را وارد کنید.

اگر در گذشته به آمریکا سفر کرده باشید و سابقه سفر شما در آمریکا در دسترس باشد افیسر در هنگام مصاحبه به خاطر داشتن اطلاعات بیشتر راجب شما دست باز تری در خصوص اینکه به شما ویزا بدهد یا خیر دارد به همین خاطر در مرحله 5 تکمیل فرم ds-260 از شما خواسته می شود در صورتی که به آمریکا سفر کرده اید، ویزاهای دریافتی خودتون یا حتی درخواست های دریافت ویزایی که صادر کردید و رد شده هست رو در این بخش وارد بکنید.

مرحله 6: اطلاعات شغلی و تحصیلی برنده لاتاری

بخش 6 فرم مربوط به سه اطلاعات مهم work/education/training هست و شما باید در این بخش سابقه های کاری، تحصیلی و آموزشی خودتون رو وارد بکنید.فرقی نمی کند تحصیلات شما آکادمیک باشد یا غیر آکادمیک در مرحله 6 تکمیل فرم برندگان لاتاری باید این اطلاعات رو وارد بکنید. یکی از دو مورد تجربه شغلی یا آموزشی شما باید اونقدری قوی باشند که آفیسر دید مثبتی به کیس شما داشته باشه لازم نیست ادعای دورغین بکنید اما هر اونه که از تحصیلات و کار بلد هستید رو بهتره در این بخش وارد بکنید البته نه مهارت هایی مثل گل دوزی یا شمع سازی وقتی توی این کارها حرفه ای نیستید یا دوره خاصی برای آموزشش ندیده اید. در بخش اطلاعات شغلی بسیار دقت کنید. اگر شغل شما در لیست مشاغل با امتیاز SVP بزرگتر از 7 و JobZone امتیاز 4 به بالاست باید تشریحی از شغلتان را در فرم اظهار کنید. همچنین در این قسمت شغل هایی که در سال های گذشته داشته این نیز باید ذکر شود. مدارک تحصیلی که اخذ کرده اید از دیپلم به بالا باید در فرم ذکر شود. سعی کنید تاریخ دوره های خود را به طور دقیق بدانید و همه اطلاعات شغلی و تحصیلی را زوری پر بکنید که با هم هماهنگ باشند. بخش کار و تحصیلات به سه قسمت کنونی، گذشته و additional تقسیم می شوند.در بخش additional سوالاتی از شما پرسیده می شود. به این سؤالات صادقانه پاسخ دهید. اگر به هر کدام از این سوالات جواب بله دهید یک باکس برای جزئیات بیشتر باز شود که باید توضیحات لازم را وارد بکنید. علاوه بر این در این قسمت سفرهایی که در پنج سال اخیر داشته اید و اینکه به چه زبان هایی می توانید صحبت کنید، از شما پرسیده می شود.

مرحله 7: جواب دادن به سوالات امنیتی و حفاظتی

مهم ترین و حساس ترین سوالاتی که در عمرخودتون بهش بر میخوردید مربوط به Security and Background هست. کوچکترین اشتباه در این بخش دقیقا مساویست با از دست دادن ویزا.پس حسابی حواس جمع و با مشاوره کارشانس این بخش رو تکمیل بکنید و اگر اطلاعات کافی راجب قوانین مهاجرت به آمریکا ندارید تمام سوالات این بخش رو با توجه به پکیج تکمیل فرم ds-260 برتر مهاجر به طور دقیق و کامل تکمیل بکنید و از پر کردن ناآگاهانه به سوالات این بخش شدیدا اجتناب بکنید. تمام سوالات این بخش دو گزینه ای و با بله و خیر هستند که بسته به جواب هایی که به این سوالات میدید ممکنه نیاز به توضیح بیشتر یا همین طور جواب دادن به سوالات بیشتر باشد. این سوالاتی که از شما پرسیده می شود خیلی حساس و مهم هستند و اگر به این سوالات اشتباه پاسخ دهید ممکن است برای همیشه از ورود شما به خاک آمریکا جلوگیری شود. بیشتر سوالات مربوط به مسائل تروریستی، آدم ربایی،،کشتار دسه جمعی و ... می باشد. اطلاعات پزشکی و بهداشتی،جنایی،امنیتی،نقض قانون مهاجرت از جمله سوالات این بخش هستند.

مرحله 8: اطلاعات سوشال سکریتی نامبر Social Security Number

( Social Security Number ) و صدور آن سوشال سکریتی نامبر موضوع بخش آخر فرم ds-260 هست برای اتمام فرم باید به سوالات این بخش جواب بدهید. در ابتدا سوالات مربوط به شماره تامین اجتماعی (Social Security Number) و سپس سوالات مربوط به ارسال اطلاعات شما به سازمان امنیت ملی داخلی ایالات متحده آمریکا مطرح می شود.بعد از تکمیل کردن فرم شما باید کد رهگیری دریافت بکنید.در غیر این صورت فرم شما با موفقیت ثبت نشده است و نباید منتظر گرفتن وقت مصاحبه باشید.

اشتباه در تکمیل فرم DS-260

برای جلوگیری از اشتباه در هنگام تکمیل فرم ds-260 بهتره فرم رو در هر مرحله سیو بکنید و بعد از چند بار بازبینی فرم رو تکمیل بکنید.به طور کلی اشتباهات این فرم یا قابلیت اصلاح دارند و یا خیر که در هر دو حالت به ضرر شخص پر کننده فرم هستند به این خاطر شما در پر کردن این فرم حق اشتباه کردن ندارید. اگر فرم DS-260 را به اشتباه پر کردید پس از امضا کردن و ارسال الکترونیکی این فرم قابل آنلاک کردن است. اما اگر کیس شما کارنت شده و شماره کیس شما نسبتا بالاست به هیچ عنوان ریسک آنلاک کردن فرم DS-260 را نکنید زیرا آنلاک کردن فرم DS-260 باعث به تعویق افتادن وقت مصاحبه خواهد شد و با توجه به محدودیت زمانی و البته تعداد کمتر ویزا نسبت به تعداد برنده ها احتمال از دست دادن ویزا برای شما بسیار بالا میرود.

معایب پر کردن اشتباه فرم DS 260 اگر این فرم را اشتباه پر کنم چه اتفاقی می افتد؟ ممکن است باعث ایجاد هزینه های هنگفت برای اصلاح آن شودممکن است افیسر اطلاعات غلط شما را به عنوان فریب دهی برداشت کند و ویزای شما را رد کندیک بخش هایی در این فرم هست که پاسخ اشتباه ممکن است شما را در لیست سیاه ویزا قرار دهد و شما هرگز ویزای آمریکا دریافت نکنید.

اگر برنده لاتاری هستید علاوه بر تکمیل فرم برندگان لاتاری برای انجام مراحل بعد از برنده شدن لاتاری می توانید از  پکیج راهنمای اخذ ویزای لاتاری برتر مهاجر استفاده کنید .ما در این پکیج صفر تا صد اموری که برندگان لاتاری باید انجام دهند مثل واکسیناسیون و چگونگی نامه نگاری با KCC را به طور کامل توضیح داده ایم و یک راهنمای عالی برای موفقیت بیشتر برندگان برنامه ویزای مهاجرتی فراهم کرده ایم.

تلفن تماس: 09123458035 

آی دی اینستاگرام و تلگرام : bartarmohajer




منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برندگان لاتاری فرم ds برندگان لاتاری اطلاعات هویتی تکمیل فرم DS 260 تکمیل فرم ds 260 برنده لاتاری وارد کنید فرم DS 260 فرم ds 260 گرین کارت وارد کردن کردن فرم فرم شما پر کردن بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی عملکرد دفاعی چلسی در فصل جاری توسط جو کول / زیرنویس فارسی

صحبت های جو کول در خصوص عملکرد دفاعی چلسی در فصل جاری را مشاهده می کنید.

دانلود (9.6MB)

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا جمعه/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند
  • ویدیو کامنت| دروغ بی‌بی‌سی فارسی درباره نیکا شاکرمی لو رفت!
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • ارزیابی عملکرد دفاعی چلسی در فصل جاری توسط جو کول / زیرنویس فارسی
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • راهکار سخنگوی قوه قضاییه برای خروج دیدارهای مردمی از حالت تشریفاتی
  • منچستریونایتد و یک دهه اشتباه در سیاست های نقل و انتقالاتی! (زیرنویس فارسی)
  • برج آزادی رنگ و بوی خلیج فارسی گرفت (عکس)
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد